İZMİR / MENEMEN - Koyundere İlkokulu

OKULUMUZUN TANITIM VİDEOSU.

Ara

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ,enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" Projesine başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde okulumuz TSE onaylı "Okulum Temiz"  belgesini almaya hak kazandı. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanması açısından ;Okulumuz ,''Sıfır Atık Projesi Temel Seviye Belgesi ''ne başvurusunu yapmıştır.

Ara

Sıfır Atık Bilgilendirme videolarını izlemenizi rica ederiz.